Date

Dec 11 2020 - Dec 12 2020

Cost

€490

“Ontdek de kracht van compassie en vergeving” – Hoe kunnen we leren vergeven en daardoor lichter en gelukkiger in het leven te staan

Om me heen zie ik veel mensen worstelen, hetzij omdat ze veel te hard zijn voor zichzelf, ofwel omdat ze vastzitten in gevoelens van boosheid, wrok of verdriet en niet in staat zijn te vergeven, los te laten en verder te gaan met hun leven. Ik wil hen graag de tools geven zodat ze in staat zijn een lichter en gelukkiger leven te leiden.
De training heeft als doel het los laten van alle dingen uit het verleden die niet langer nuttig of zelfs tot last zijn en een mogelijke barrière vormen voor de toekomst.
En wat is een beter moment hiervoor dan het einde van het jaar, zo vlak voor kerst! Bij uitstek een moment voor persoonlijke reflectie en om te kijken welke dingen je graag wil los laten, om zo lichter en gelukkiger het nieuwe jaar in te kunnen gaan. 
Geloof mij, dit is het beste kerstkado wat je jezelf kunt geven!
Ik hoop je daar te zien op 11 en 12 december!

Beschrijving van de training:

In deze tweedaagse training leer je op een praktische en dynamische wijze hoe je kunt vergeven en hoe je pijn, wrok, boosheid en verdriet kunt loslaten. Je zult meer leren over het belang van vergeving en over de impact van leven met compassie voor jezelf en anderen als belangrijke stappen om je lichter en gelukkiger te voelen. Het is een diepgaande en transformerende training die je zal helpen het leiderschap in je leven terug te nemen.
De eerste dag staat in het teken van zelf-compassie: hoe kunnen we vriendelijker en compassievoller voor onszelf zijn en onze innerlijke dialoog hierop aanpassen. Op de tweede dag zullen we ons richten op vergeving: hoe kunnen we leren om anderen of onszelf te vergeven en deze last los te laten.
Wat moeten we meenemen naar de training?
Een open mind, bereidheid om diepgaand te werken aan dingen die intens of emotioneel kunnen zijn, bereidheid om te delen en te leren van anderen, en vooral bereidheid om de training lichter en gelukkiger te verlaten! 

Over de facilitator Judith Janssen

Judith is coach, facilitator en consultant gespecialiseerd in vergeving, leiderschapsontwikkeling en culturele transformatie.
Judith is haar carrière begonnen als HR Manager, eerst bij FrieslandCampina in Nederland en vervolgens bij Axialent en IBM in Buenos Aires, Argentinië. Sindsdien heeft ze meer dan 13 jaar internationale ervaring opgedaan in coaching, leiderschapsontwikkeling en culturele transformatie en heeft samengewerkt met diverse multinationals in Europa en Zuid-Amerika. Daarnaast heeft ze ruime ervaring met persoonlijke coaching. Ze heeft Personeelwetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg, een MBA van IAE Business School in Buenos Aires, is gecertificeerd Co-Active Coach getraind door CTI en is “Forgive for Good”- facilitator getraind door Dr. Fred Luskin, Director of the Stanford Forgiveness Project. Judith woont sinds 10 jaar in Madrid.
Haar passie voor vergeving is gebaseerd op haar eigen levenservaring en alle worstelingen en uitdagingen die ze moest doorstaan om een turbulente jeugd te overwinnen. Toen ze er eenmaal in slaagde te vergeven, bracht het haar zoveel: innerlijke vrede, geluk, acceptatie, liefde en een mooie toekomst. Judith deelt deze ervaring graag met andere mensen en wil hen de middelen geven om een lichter en gelukkiger leven te leiden. Ze gelooft in de transformerende kracht van vergeving en hoopt op deze manier haar steentje bij te dragen aan een mooiere en vriendelijkere wereld.
Op basis van haar eigen levenservaring ontwierp ze deze vergevingstraining in 2016, die ze sindsdien in Madrid, Barcelona, Wenen, Bogotá, München, Amsterdam en Honolulu heeft gegeven en onlangs ook online. Ze zou zichzelf graag de “Forgiveness Facilitator” willen noemen.
Voor meer informatie over Judith:

https://www.linkedin.com/in/judith-janssen-mba-cpcc-acc-3a6ab71/

 

Register

Hourly Schedule

Vrijdag 11

09:00 - 18:00

Zaterdag 12

09:00 - 18:00

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *